Desinfectie producten voor kantoren

Werken in een veilige omgeving

Op kantoren komen veel mensen samen. Ze delen flexplekken, halen een kop koffie, lunchen of zijn in vergadering. Al deze plaatsen bevatten oppervlakken en lucht waar micro-organismen zich kunnen verspreiden en het risico op besmetting bestaat. De schoonmaak wordt meestal gedaan door een professional die schoonmaakproducten gebruikt. Op het eerste gezicht lijken het schone bureaus om aan te werken. Maar als je op microscopisch niveau kijkt, zie je dat er nog veel ziekteverwekkers zijn.

Kantoor Kl

Waarom desinfecteren met UV?

In tegenstelling tot reinigingsmiddelen zorgt de Xclear Surface met UV-C technologie voor 100% desinfectie bij correct gebruik. Het UV-licht dringt door in het DNA van micro-organismen, beschadigt het en maakt het voor hen onmogelijk zich voort te planten. Op deze manier wordt verdere besmetting voorkomen.

De producten van Xclear zijn eenvoudig in gebruik. In een paar seconden kan een oppervlak of stroom aan lucht worden gedesinfecteerd. Het is een beproefde methode om te zorgen voor desinfectie van schadelijke micro-organismen.