UV-C units

Biosteps 2
Het toevoegen van een Xclear UV-C unit aan uw vijver filtersysteem zorgt ervoor dat algen, bacteriën en virussen worden verwijderd uit het water. Dit resulteert in een kristal heldere vijver met gezonde vissen en planten.

Meer informatie

Vijverfilters

Xclear vijverfilters
U kunt voorkomen dat uw vijver steeds groen of troebel wordt door het juiste filtersysteem te selecteren. Er zijn verschillende manieren om vijverwater te filteren. Xclear biedt een breed scala aan filters die past bij elke vijver.

Meer informatie

Vijver benodigdheden

Xclear vijver benodigdheden
Wij bieden een breed assortiment aan vijverbenodigdheden dat het nog makkelijker voor u maakt om uw vijver te onderhouden en te genieten van uw vissen. Bijvoorbeeld de Automatische Fish Feeder.

Meer informatie

Waterbehandeling

Xclear waterbehandeling
Pond Support biedt effectieve, natuurlijke oplossingen voor veel voorkomende vijverproblemen. Of het gaat om de pH-waarde, KH-waarde of vijverwater behandeling , Pond Support biedt de oplossing.

Meer informatie

Xclear is een wereldwijd merk

Waar koop ik Xclear producten?

Onze passie is om onze Xclear UV-C units, vijverfilters en vijver benodigdheden te blijven verbeteren. Daarom richten we ons op die ontwikkeling en laten we ons dealernetwerk doen wat ze het beste kunnen: het creëren en leveren van de beste service en gebruikerservaring. Dus zoek naar een Xclear dealer in de buurt. Geen dealer in uw omgeving? Neem contact met ons op en wij zullen u helpen.

Wilt u Xclear dealer worden? Laat het ons weten, we zijn altijd op zoek om ons netwerk uit te breiden.

Waarom Xclear?

Een vijver brengt uw tuin tot leven. Om het leven van uw siervissen en vijverplanten het beste mogelijk te maken, is het nodig om uw vijver in balans en perfecte conditie te houden.

Om dit te garanderen, moet u elke dag vertrouwen op uw filter technologie. De Xclear UV-C units en filters zijn de beste oplossingen voor het gezond en glashelder houden van uw vijverwater. Naast deze units en filters bieden wij waterzuivering en andere vijver benodigdheden.

Van een professionele koivijver tot een "doe het zelf" vijver; Xclear vijver producten zijn van toepassing voor elke vijver.

Neem direct contact op