Desinfectie producten voor schoonheidssalons

Schone omgeving

Klanten komen naar een schoonheidssalon om zich te laten verwennen. En een schone en hygiënische omgeving is hier erg belangrijk. Tafels en behandelstoelen moeten vaak tussen klanten worden schoongemaakt. Reinigingsmiddelen kunnen de pathogene micro-organismen vaak verspreiden in plaats van ze te elimineren. Het is belangrijk om een gevoel van veiligheid te creëren voor medewerkers om hun klanten in een schone omgeving te ontvangen.

Schoonheidsspecialiste Xclear Kl

Waarom desinfecteren met UV?

Het doel is om de hoogst mogelijke reinigingsmethode te bereiken: desinfectie. Door te desinfecteren weet u zeker dat er geen verdere verspreiding van ziekteverwekkers plaatsvindt. De units van Xclear gebruiken UV-technologie om te desinfecteren. In dit geval kan het zowel de lucht in de schoonheidssalon zijn die gedesinfecteerd kan worden als de oppervlakken in de kamers, zoals de tafel, bureaus, lampen etc.

De UV-straling dringt door in het DNA van de ziekteverwekkende micro-organismen. Het beschadigt het DNA om ervoor te zorgen dat ze sterven of zich niet meer kunnen voortplanten. In beide gevallen wordt de verandering van verdere besmetting voorkomen.