Desinfectie producten voor scholen en kinderopvang

Grote bron van ziekteverwekkers

Het is bekend dat kinderdagverblijven een grote bron van ziekteverwekkers zijn. Doordat de kinderen overal zitten, alles ruiken en aanraken, etc. verspreiden zich constant micro-organismen. Vaak leidt dit ook tot ziektegolven onder kinderen, medewerkers en ouders.

Ziekteverwekkers kunnen ook een grote bron zijn op scholen, omdat het een plek is waar veel mensen samenkomen en in kleine kamers verblijven. In beide gevallen is het belangrijk om te zorgen voor een schone en veilige omgeving voor werknemers en kinderen. Zeker tegenwoordig is de behoefte aan veilige en schone lucht op scholen erg groot.

Kinderdagverblijf Xclear Kl

Waarom desinfecteren met UV?

UV-technologie kan een oplossing bieden om een veilige en schone plek te garanderen. Het is een betrouwbare manier van desinfecteren die bij juist gebruik tot 100% kan desinfecteren. Xclear gebruikt deze UV-technologie in haar systemen. Zo is het mogelijk om met onze systemen oppervlakken en producten zoals bureaus, stoelen, speelgoed, handvatten etc. te desinfecteren. Daarnaast is het mogelijk om de lucht in scholen te desinfecteren door een UV-unit in het ventilatiesysteem te plaatsen. Op deze manier kan een veilige werk- en leeromgeving worden gecreƫerd zonder risico op besmetting.